Viktigt säljjobb för att effektivt säkra trygga arbetsplatser

Arbetsutbildningar i Sverige AB (AUSAB) erbjuder ett modernt och smidigt sätt att hålla personal inom entreprenad och bygg med utbildning kring säkerhet, lyft, truck och mycket annat. Intresset för det är så stort att vi nu behöver ytterligare säljkraft för att bearbeta marknaden. Är du den personen?
Om jobbet

Som Account Manager/säljare på AUSAB agerar du samarbetspartner till våra kunder. Det erbjudande du bär med dig är något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du människor att göra sitt jobb tryggare och samtidigt företag att växa. En vanlig dag kan innebära att du söker upp och kontaktar nya företag och personer eller har personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet. Hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer. En Account Manager/säljare på AUSAB ges stor frihet att forma sin dag som man tycker är effektivast. Det kan liknas vid att du driver ditt eget företag i företaget. Du jobbar efter tydliga mål för att utvecklas inom din försäljning och nå goda resultat. Allt med stöd, riktlinjer, system och support från bland annat chef, säljcoach, CRM-system och inte minst kollegor.
Om dig

Vi söker dig som känner din potential och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder. Det är dina personliga egenskaper som avgör hur bra du kommer lyckas i rollen som Account Manager: Det är viktigt att du trivs med att vårda relationer och uppsöka nya proffskunder, göra arbetsplatsbesök och liknande. Du har god förmåga att lyssna och sätta dig in i kundens verksamhet för att identifiera affärsmöjligheter och bygga långsiktighet. Du har jobbat med sälj förut, har B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande i engelska, och är van att arbeta i CRM-system. Skulle du dessutom ha egna erfarenheter från bygg- och entreprenadbranschen är det ett plus.
Om tjänsten

● Start: Anställningen påbörjas så fort det är möjligt och inleds med en introduktion.
● Omfattning: Heltid.
● Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.
● Placering: Mölnlycke

Om företaget
Arbetsutbildningar i Sverige AB har gjort en otrolig resa sedan vi bildades 2016, men vi är långt ifrån klara. Vår företagskultur präglas av tre värderingar: Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas.
Om du vill söka (eller veta mer)

Fredrik Larsson
fl@mylift.se
073-522 82 06
www.arbetsutbildningar.se

preloader