Vi söker just nu aktivt efter en lastbilschaufför som kommer bli en del av vårt starka team.

Om företaget
MyLiftkoncernen är en av Skandinaviens mest flexibla och serviceinriktade maskinpartner som har valt att specialisera sig på uthyrning, försäljning och eftermarknadsservice av lift och lyftorienterade maskiner. MyLift grundades 2009 av entreprenörer från både Sverige och Norge genom ett gemensamt samarbete över landgränserna. Verksamheten bedrivs fortsatt idag i Sverige och Norge men med flertalet samarbetspartners över hela Europa.
Hos depån i Mölnlycke är vi i dagsläget 14 personer med en lokalyta på cirka 1550kvm och en bred maskinpark inom lift och lyft.

Tjänsten
Heltidstjänst med provanställning för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Lastbilschaufför för transporter av maskiner, liftar, material och andra hyresinventarier till och från hyrestagaren. Vi arbetar främst med kunder i och runt Göteborg men även utanför länets gränser. Arbetstiden är 6-15 på vardagar med möjlighet till viss flex.
Utgångspunkten är ifrån vår depå i Mölnlycke företagspark.

Vem är du
Du är lösningsorienterad och gillar att jobba i team där vi tillsammans planerar dagen effektivt. Vi ser att gärna att du är flexibel och punktlig. Är utåtriktad och fokuserar på kunden. Du är inte rädd för att hitta lösningar och jobba under eget ansvar.
Vi lägger stor vikt i personkemi då vi alltid jobbar för ett sammansvetsat och starkt team. Du är vid god hälsa då arbetet kan innebära tunga lyft och stundtals lite stressiga situationer.
Du har goda kunskaper inom svenska språket både verbalt och skriftligt.
Viss teknisk kunskap är meriterande.
Körkort C med YKB är ett krav.
Körkort CE är meriterande.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
dz@mylift.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Daniel Zahnér 031 788 20 01.