Vi söker just nu aktivt efter en servicetekniker som kommer bli en del av vårt starka team.

Om företaget
MyLiftkoncernen är en av Skandinaviens mest flexibla och serviceinriktade maskinpartner som har valt att specialisera sig på uthyrning, försäljning och eftermarknadsservice av lift och lyftorienterade maskiner. MyLift grundades 2009 av entreprenörer från både Sverige och Norge genom ett gemensamt samarbete över landgränserna. Verksamheten bedrivs fortsatt idag i Sverige och Norge men med flertalet samarbetspartners över hela Europa.
Hos depån i Mölnlycke är vi i dagsläget 14 personer med en lokalyta på cirka 1550kvm och en bred maskinpark inom lift och lyft.

Tjänsten
Heltidstjänst med provanställning för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att färdigställa, reparera, serva och supporta maskiner inom lift och lyft.
Arbetsplatsen är på vår depå i Mölnlycke företagspark samt på arbetsplatser där Mylift verkar.

Vem är du
Vi ser att du är en person som är lyhörd och som kan planera arbetet tillsammans med resten av teamet. Du är serviceinriktad och tekniskt lagd med ett ansvarstagande.
För tjänsten krävs erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på liftar eller liknande maskiner t.ex. truckar, grävmaskiner, kranar eller skogs/jordbruksmaskiner. El och eller hydraul-lära är meriterande.
Vi lägger stor vikt i personkemi då vi alltid jobbar för ett sammansvetsat och starkt team. Du är vid god hälsa då arbetet kan innebära tunga lyft och stundtals lite stressiga situationer.
Du har goda kunskaper inom svenska språket både verbalt och skriftligt.
God datorvana är meriterande.
Körkort B är ett krav.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och intervjuar därmed löpande.
dz@mylift.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Daniel Zahnér 031 788 20 01.