Vi söker nu aktivt efter en medarbetare som kommer bli en del av vårat starka team.

Om företaget
MyLiftkoncernen är en av Skandinaviens mest flexibla och serviceinriktade maskinpartner som har valt att specialisera sig på uthyrning, försäljning och eftermarknadsservice av lift och lyftorienterade maskiner. MyLift grundades 2009 av entreprenörer från både Sverige och Norge genom ett gemensamt samarbete över landgränserna. Verksamheten bedrivs fortsatt idag i Sverige och Norge men med flertalet samarbetspartners över hela Europa.
Hos depån i Mölnlycke är vi i dagsläget 14 personer med en lokalyta på cirka 1000kvm och en bred maskinpark inom lift och lyft.

Tjänsten
Heltidstjänst med provanställning för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att färdigställa hyresmaskiner vilket innebär tankning, okulär besiktning, tvätt, kosmetisk reparation, lastning/lossning.
Du kommer även få ett överläggande ansvar för gården och dess ordning.
Arbetsplatsen är i vår depå i Mölnlycke företagspark.

Vem är du
Vi ser att du är en person som är stresstålig och lyhörd som kan planera arbetet tillsammans med resten av teamet. Du är serviceinriktad och tekniskt lagd med ett ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt i personkemi då vi alltid jobbar med bästa kundrelation och service. Du är vid god hälsa och arbetet kan innebära tunga lyft.
Du har goda kunskaper inom svenska språket både verbalt och skriftligt.
God datorvana är meriterande.
Körkort B är ett krav.

Vi ser att din ansökan är mottagen senast 31 oktober.
Ansökningsperioden kan komma förlängas vid behov..
dz@mylift.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Daniel Zahnér 031 788 20 01.