Om företaget
MyLiftkoncernen är en av Skandinaviens mest flexibla och serviceinriktade maskinpartner som har valt att specialisera sig på uthyrning, försäljning och eftermarknadsservice av lift och lyftorienterade maskiner. MyLift grundades 2009 av entreprenörer från både Sverige och Norge genom ett gemensamt samarbete över landgränserna. Verksamheten bedrivs fortsatt idag i Sverige och Norge men med flertalet samarbetspartners över hela Europa.

Tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att transportera liftar och hyresinventarier till och från våra kunder I Borås med omnejd. Då denna tjänst i nuläget ej fyller 40tim/veckan så kommer du under övrig tid även att få färdigställa returnerade hyresmaskiner vilket innebär tankning, okulär besiktning, tvätt, kosmetisk reparation, lastning/lossning m.m. Att vara där man behövs.
Med tanke på lastbilen och den tjänsten så har vi ett krav på C-körkort med tillhörande YKB

Arbetsplatsen är i vår helt nyöppnade depå i Borås. MyLift AB har med många års erfarenhet av uthyrning av arbetsplattformar och har därav anpassat lokalerna och depån mot den hyresverksamhet som vi bedriver.

Vem är du
Vi ser att du är en person som är lyhörd och som kan planera arbetet tillsammans med resten av teamet. Du sätter kunden i fokus och har en god förmåga att planera din dag tillsammans med transportsamordnaren.

För tjänsten krävs erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt i personkemi då vi alltid jobbar för ett sammansvetsat och starkt team. Du är vid god hälsa då arbetet kan innebära tunga lyft och stundtals lite stressiga situationer.

Du har goda kunskaper inom svenska språket både verbalt och skriftligt.
Körkort C med YKB är ett krav.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och intervjuar därmed löpande.
dz@mylift.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Daniel Zahnér 031 788 20 01.

preloader